Lidgelden en voorwaarden

(Seizoen 2020 - 2021)

Voor het seizoen 2020 - 2021, gelden volgende lidgelden :

U6 t/m U17: 175€ (nieuwe leden), 150€ (bestaande leden)
U19 t/m Seniores: 225€ (nieuwe leden), 200€ (bestaande leden)

In deze bedragen zitten alle kosten die de club is verschuldigd aan RBFA (voetbalbond) en VV (voetbal vlaanderen), met ingebrip van de verzekering voor sportongevallen. Ook inbegrepen in dit bedrag is de uitrusting die elk lid ontvangt, zoals daar zijn:
Trainingspak, polo, t-shirt, sweater, drie-kwart broek, gele voetbalkousen en een voetbaltas. Enkele pas-dagen worden voorzien in de maand juni.

De wedstrijd uitrusting wordt door de club voorzien op elke speeldag. Enkel de voetbalkousen moeten door de speler zelf worden meegebracht. (die hij bij inschrijving ontvangt).

Wij vragen u het lidgeld te willen overschrijven op rekening BE87 2930 1274 9794 op naam van KVCE Nieuwerkerken vzw, met vermelding van "Inschrijving seizoen 20-21 + naam speler" en dit vóór 15 augustus 2020.

Omwille van respect voor de werking van de club en redenen van verzekering, zal de speler die niet tijdig betaalt, ook geen aanspraak kunnen maken op een plaats in de ploeg, vanaf de start van de competitie.

Wie een deel van zijn lidgeld wil recupereren kan dat via zijn mutualiteit. De meeste mutualiteiten voorzien een gedeeltelijke terugbetaling van lidgelden bij een sportvereniging. Wie daarvoor in aanmerking wil komen, vraagt een blanco formulier aan zijn mutualiteit en geeft dit af aan het bestuur.